Verzendkosten

Standaard verzendkosten bedragen € 6,99. De standaard verzendkosten kunnen afwijken indien dit in specifieke reclameacties duidelijk vermeld wordt. Plaats je een bestelling op Schaakzaak.nl dan betaal je tijdelijk geen verzendkosten. Op grond van wettelijke bepalingen is WillieWinkel BV, waar schaakzaak.nl een onderdeel van is, genoodzaakt bij sommige van haar producten de verplichte verwijderingsbijdrage in rekening te brengen. In deze gevallen is dat duidelijk bij de artikelomschrijving vermeld.

Betaalcondities

Schaakzaak biedt verschillende betaal mogelijkheden aan waaruit je kunt kiezen:

 • – Betalen middels iDEAL

    Wij sturen je door naar jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Hier maak je vervolgens het geld over. Onze iDEAL betalingen worden afgehandeld door SISOW payment innovations.

 • – Achteraf betalen

  Voor Nederlandse consumenten:
   AfterPay voert voor WillieWinkel BV, waar schaakzaak.nl een onderdeel van is, het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kan bij Schaakzaak.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kun je  betalen tot een bedrag van € 150. Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met digitale factuur 
   niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kan bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het  consumentendeel van de AfterPay website.

  Voor Belgische consumenten:
  AfterPay voertvoor WillieWinkel BV, waar schaakzaak.nl een onderdeel van is, het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kan bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 • – Bankcontact MisterCash

   

    Voer het nummer van jouw kaart en de vervaldatum in. Betaal vervolgens via het betaalsysteem van jouw eigen bank. Onze MisterCash betalingen worden afgehandeld door SISOW payment innovations. 

 • – SOFORT banking

    Maak met behulp van SOFORT banking een overschrijving bij jouw bank. Je kan jezelf aanmelden met jouw gegevens van het internetbankieren en vervolgens de betaling bevestigen.  

 • – Visa / Mastercard

    Het is bij ons mogelijk om jouw betaling te doen middels jouw Visa kaart of Mastercard. Deze betalingen worden verwerkt door SISOW payment innovations.

Levertijd

Indien alle door jou bestelde producten voorradig zijn, bedraagt de levertijd maximaal vijf werkdagen. Jouw bestelling wordt, mits betaald voor 20.00 uur, de eerstvolgende werkdag bezorgd. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet (tijdig) leverbaar is dan brengen wij je hiervan binnen 24 uur na het plaatsen van jouw bestelling op de hoogte. Bestel je via Schaakzaak.nl dan ontvang je na het versturen van jouw bestelling altijd een track & trace code.

90 dagen bedenktijd

Je hebt een zichttermijn van 90 dagen na ontvangst van de bestelde producten. Indien u retour stuurt krijg je, indien van toepassing, het reeds betaalde bedrag terug gestort.

Retouren

Indien je wilt retourneren, stuur dan jouw pakket terug; 

Schaakzaak
Postbus 84
5120 AB RIJEN

De kosten voor deze retourzending zijn voor jouw eigen rekening en dien je te voldoen op het postkantoor of afgiftepunt.
Mocht er iets mis zijn met het product of de levering, dan kun je erop vertrouwen dat wij de retourkosten voor onze rekening zullen nemen.
Mits wij hier vooraf over worden ingelicht.

 

Klachtenprocedure

Jouw vragen en/of klachten kun je sturen naar info@schaakzaak.nl of naar Postbus 3357, 4827 HJ  GILZE. Je ontvangt dan zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, een antwoord.
Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).
In geval van een klacht/geschil kun je ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR) (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Milieu

“Spaar het milieu. Gooi jouw lege batterijen niet in de vuilnisbak maar in de speciale inzamelboxen, die je in elke winkel vindt die batterijen verkoopt.” Een beter milieu begint bij jezelf!

Bezorging

Alle producten worden in Nederland door DHL bezorgd en in België door Bpost. Mocht het voorkomen dat de bezorger je niet thuis treft dan wordt het pakket kostenloos op een ander tijdstip nogmaals aangeboden. Tevens ontvang je een ‘niet-thuismelding’ waarop je zelf aan kunt geven waar en wanneer je het pakket wilt ontvangen of afhalen.