Napoleon Set + Schaakbordbox (backgammon) blauw - 35x35

SKU
SZ004
Op voorraad
€ 269,00
-
+
Overzicht

De met de hand geverfde metalen schaakstukken van Italiaanse makelij beelden Napoleon en zijn troepen uit in een prachtig schaakspel wat dient als elegante decoratie

Deze authentieke schaakset is gebaseerd op de geschiedenis van Napoleon Bonaparte, de beroemde Franse keizer die er op uit was om heel Europa onder het gezag van Frankrijk te brengen, maar zijn verlies vond bij Waterloo. De met de hand geverfde metalen schaakstukken van Italiaanse makelij beelden Napoleon en zijn troepen uit in een prachtig schaakspel wat dient als elegante decoratie in huis maar het zorgt vooral, mede door de het aangename gewicht van de stukken (58 gram per stuk), voor een prettige en intense schaakervaring.

Deze schaakset is dus een must have voor elke liefhebber van schaken!

Het bord
Onder het van kunstleergemaakte schaakbord van 35×35 cm bevindt zich ruimte om de schaakstukken op te bergen. Deze ruimte is bekleed met fijn stof zodat de stukken niet worden beschadigd. Ook zijn de stukken zelf aan de onderkant met stof afgewerkt zodat deze het bord niet beschadigen. Ook is het mogelijk het bord om te draaien en het bord als backgammonbord te gebruiken. Backgammon schijfjes zijn tevens inbegrepen.

Kenmerken

  • De koning heeft een hoogte van 75 mm en een voet-diameter van 24 mm.
  • Kleur stukken: goud en zilver en met verschillende kleuren afgewerkt.
  • Kleur bord: goud en donkerblauw.
  • Voorzien van echtheidscertificaat.
Meer informatie
EAN 8719274293934
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Napoleon Set + Schaakbordbox (backgammon) blauw - 35x35